2 JULI

BERGHAREN

 

BLACK BOTTLE RIOT

RAW FLOWERS — AMADO — SUGARTOOSH

 

CREATE AND ROCK YOURSELF

WAT IS ER ZOAL TE ZIEN, DOEN EN HOREN?

Rock-Quest is een eendaags festival waarop van alles te zien, te horen en te doen is. Zoals: Rockbands die je laten swingen, schilderwerken bekijken en zelf maken, geweldige kunstwerken bouwen van bamboestokken, luisteren en genieten van singer-songwriters die je bewegen met hun mooie ballades en inspirerende teksten, samen bespreken hoe je creatief kan schrijven, of juist lekker kletsen met een smakelijk drankje, een dansje wagen op de heerlijke muziek.

 

Er zijn nu al een aantal bekende namen bekend voor het programma: Stennes & Amado. En er komen er nog veel meer!

 

 

AANMELDEN

Ben jij zelf ook een creatieveling en wil je de wereld laten horen/zien/ervaren wat jij allemaal kan, dan kun je je aanmelden om deel te nemen aan het festival. Stuur een mailtje naar: info@rock-quest.nl en omschrijf je talent en stuur beeld of geluidsmateriaal mee. Je hoort van ons wat de mogelijkheden zijn om je werk te laten zien of horen.

 

 

HET TERREIN

Rock-Quest vindt plaats in het pittoresk gelegen dorp, Bergharen op het terrein ‘De Uitloper’. Het aanliggende Weemse Bos geeft een mysterieus gevoel aan het gebied. Grote bomen, houten boomstambankjes en een heksenkring met grote rotsen maken het beeld compleet. Een heerlijke plek om eens lekker te chillen, muziek te luisteren, te dansen, een plaatje te draaien, met een spuitbus helemaal los te gaan, brommers te kieken, zelf eens een kwast in de handen te houden of juist in de pen te klimmen om een geweldige songtekst op papier te krijgen. Heerlijk toch?

 

 

DE INRICHTING

Het festivalterrein 'De Uitloper' bevat twee podia: Het Rock-podium, waar rockbands van allerlei verschillende rock-genres zullen optreden, en het Quest-podium waar de muziek een meer akoestische stijl zal aannemen. Overal op het terrein zullen schilderwerken, foto’s en andere kunstvormen te zien zijn die door mensen zijn gemaakt die vanuit passie/hobby hiermee bezig zijn.

CREATE AND ROCK YOURSELF!